Prea putina informatie

Ati observat ca majoritatea programelor, atunci cand se instaleaza, afiseaza un ecran cu cateva randuri, si iti cere sa dai "next" ? Cate din ele spun ceva util acolo ? De cate ori nu a trebuit sa instalati complet programul doar pentru a vedea ce anume face programul, constatand ca nu este util ?

Mi se pare o regula de bun simt ca orice program sa se prezinte la inceputul instalarii. O scurta propozitie poate spune pe scurt ce ofera programul. Exemplu "Programul abracadabra, va ajuta sa gasiti vraja potrivita fiecarei situatii".

As extinde aceasta regula de bun simt si la site-uri web. Nu toata lumea stie la ce foloseste un anumit site. Nu toate paginile sunt la fel de binecunoscute ca Google. Mi s-a intamplat sa ajung pe un site si sa ratacesc incercand sa inteleg ce imi poate oferii. Era un site in care se vindeau lucruri online ? Era doar un catalog care te ajuta sa gaseste produse pe alte site-uri ? N-am avut rabdare sa aflu, pierderea lor in cazul in care m-ar fi interesat ceva de acolo ...

De dragul timpului utilizatorilor, puneti va rog cat mai vizibil o foarte scurta prezentare a produsului pe care il prezentati (program, pagina web, etc) !