O speranță pentru București


O speranță pentru București

 Am primit următorul mesaj de la un fost coleg de facultate. Nici nu puteam să o spun mai bine:



"Dragi prieteni,

Anul acesta vor fi din nou alegeri. Stiu ca cea mai mare parte dintre voi sunteti dezamagiti de calitatea celor care ne reprezinta si poate nici nu ati mai mers la vot de ani buni. Insa la aceste alegeri locale avem o sansa importanta. Avem un candidat care iubeste Bucurestiul si care se lupta pentru binele orasului, nu al sau personal. Si asta a dovedit-o cu fapte, nu cu vorbe: in ultimii cinci ani a avut zeci de procese cu diverse institutii si firme prin care a impiedicat demolarea unor cladiri de patrimoniu, constructia unor imobile in parcuri (a oprit transformarea a 7 hectare din parcul Tineretului intr-un parc de distractii), ridicarea unor cladiri disproportionate fata de cele din cartierul din jurul lor. De asemea Nicusor Dan, caci despre el este vorba, are o viziune moderna a ceea ce inseamna urbanism si nevoile unui oras de marimea Bucurestiului. Cum sunt intr-unul din rarele momente cand am ocazia sa votez pe cineva din convingere (si nu sa votez raul cel mai mic) am ales sa ma implic activ in sustinerea lui Nicusor Dan.

Fiind candidat independent Nicusor Dan are nevoie de circa 36.000 de semnaturi pentru a-si depune candidatura. Daca doriti sa il sustineti va rog sa ma contactati ca sa ne intalnim. Sau puteti merge la una din locatiile din Bucuresti (lista locatiilor e aici:
http://nicusordan.ro/strangeti-semnaturi) unde alti voluntari strang semnaturi pentru candidatura lui.

Spuneti-le si prietenilor vostri despre acest candidat, e sansa noastra sa avem un primar care sa ne apere interesele.


Mai jos am copiat mesajul cu care Nicusor Dan si-a inceput campania.

Va multumesc,
Bogdan Stroe


Stimati colaboratori, Dragi prieteni,
Mi-am anuntat candidatura la functia de Primar General al Bucurestiului la alegerile din iunie 2012. Programul este unul de bun simt: stoparea cheltuielilor inimaginabile ale primariei, confortul vietii locuitorilor in toate aspectele, o viziune in „a pune Bucurestiul pe harta”. Informatii despre persoana mea si despre campanie se gasesc pe pagina www.nicusordan.ro.
Mai important, aceasta candidatura reprezinta candidatura unui om din afara sistemului impotriva actualei clase politice. De aceea, miza este mult mai mare si ne priveste pe toti. Putem sa invingem impreuna sistemul, cu tot ce inseamna el, intr-o confruntare electorala?

Va invit sa va alaturati acestei campanii. Cum puteti sa ajutati?

  1. Retransmiteti acest e-mail listei dumneavoastra de cunoscuti
  2. Inscrieti-va pe pagina facebook https://www.facebook.com/pages/Nicu%C8%99or-Dan/230785173665770 si dati „Share” (nu „Like”) informatiilor pe care le difuzam
  3. Donati intr-unul din conturile indicate in pagina http://nicusordan.ro/donatii/
  4. Daca nu aveti buletin de Bucuresti sau viza de flotant, solicitati viza de flotant in saptamana 27 februarie – 2 martie, pentru a putea vota in iunie 2012. Detalii la http://www.romaniacurata.ro/sute-de-mii-de-bucuresteni-mai-au-doar-o-saptamana-pentru-a-putea-vota-2444.htm
  5. Completati chestionarul alaturat cu disponibilitatea dumneavoastra pentru activitati de voluntariat.
O prima intalnire directa cu sustinatorii campaniei va avea loc duminica 11 martie de la ora 16 in gradina Green Hours, Calea Victoriei 120.
Putem castiga! In 1996 voluntarii Aliantei Civice au mers cu masinile lor prin judetele Romaniei si au convins milioane de cetateni sa voteze schimbarea. Noi trebuie sa convingem 200.000 de bucuresteni sa voteze impotriva actualei clase politice.
Va multumesc si va astept,
Nicusor Dan"




  Eu am semnat pentru candidatură la Piața Unirii, lângă ieșirea de metrou dinspre Hanul lui Manuc.

 Cred că Nicușor Dan aduce un suflu proaspăt de care avem nevoie. Trebuie să arătăm că nu mai vrem să ne reprezinte politicieni neciopliți și șmecheri.

 Puteți afla toate locațiile în care se strâng semnături (zilnic, 10.00-20.00, intre 20 Martie si 1 Mai 2012) la http://nicusordan.ro/strangeti-semnaturi .




Dacă v-a plăcut articolul, daţi vă rog un share :