Facebook

2012-06-13

Frumusețile Bucureștiului

Frumusețile Bucureștiului

 Cobor din tramvai la Unirii și văd un grup de turiști care traversau organizați. Păreau pensionari, probabil din Germania, după câteva silabe interceptate. Au traversat cu mine spre zona fostei Bănci a Religiilor.

  Mi-a fost jenă de impresia pe care au avut-o la gropile din trotuar și la comerțul ambulant care aglomerează și urâțește locul. N-am văzut așa ceva nici în Praga, nici în Paris, nici în Munhen, nici în Budapesta. Vrem să fim oraș turistic cu un astfel de centru ?

  Astă seară nu mai erau decât câțiva vânzători ambulanți și niște manechine și mese legate cu lanț de gardul public. Oare încă un mandat al primarilor realeși ai zonei (Oprescu și Vanghelie) este suficient pentru a repara gropile din trotuar și a da un aspect civilizat zonei ?

Update : câteva exemple:

Dacă v-a plăcut articolul, daţi vă rog un share :

Un comentariu:

Mada V (Mx) spunea...

si sper ca reparatiile sa nu fie facute turnand beton de-a valma, cum au mai facut si alte dati pe aici (asa-numitele "plombe").

eu nu pricep, au dat tone de bani in unele zone pe pietrele alea de se imbina, si de cate ori au reparat ceva ori le-au pus inapoi anapoda (clar nu au facut niciun puzzle la viata lor), ori nu le-au pus deloc si in locul lor au turnat altceva, ori nu le-au mai pus deloc (poate pt ca le-au spart ca prostii cand le-au scos, d'oohhh...)

la unirea marmura e si mai scumpa, ok, pricep, dar... sigur sunt solutii!!!
iar cu manechinele nici nu costa bani, ci s-ar lua bani!