iPhone - super ofertă la Ikea

iPhone - super ofertă la Ikea

... în parcare. Sâmbătă la Ikea, în parcare, m-au abordat la 5 minute distanță doi tipi, arătându-mi fiecare palmat, un iPhone. Bineînțeles că vroiau să-l cumpăr, probabil ieftin, "la ofertă".

Data trecută când am fost la Ikea mi s-a întâmplat la fel, un tip mi-a arătat un iPhone și mi l-a oferit spre cumpărare. La început l-am ignorat, dar când a insistat l-am întrebat dacă are acte pe el. Mi-a zis că "ce mă interesează", că el "le face rost". Sunt curios câte iPhone-uri sunt furate zilnic în Ikea și în zonă.

 Al doilea de sâmbătă m-a găsit în mașină, citind niște știri pe Android și ascultând muzică. Am încercat să-l filmez, dar n-am reușit suficient de repede. Și-a dat seama și a ascuns telefonul în buzunar. A plecat repede, fără a uita să-mi arate tradiționalul deget mijlociu și să-mi transmită tradiționalele "urări".

Deci, dacă ați pierdut iPhone-ul și vreți unul nou, căutați-l pe tipul ăsta. Scuze pentru conținutul ofensator din film.


Am făcut și o sesizare la Ikea, ei ar trebui să colaboreze cu Poliția în chestiunea asta. Chiar și numai pentru hărțuire și injurii aduse clienților și eventual evaziune fiscală.