Facebook

2012-02-03

Un bravo pentru polițiști


Un bravo pentru polițiști

Astăzi la metrou Unirii, doi polițiști l-au legitimat pe un cetățean care fuma pe holul de la metrou. Era pe holul spre Hanul lui Manuc, la capătul dinspre metrou. L-au întrebat destul de frumos dacă nu mai avea răbdare până afară, i-au explicat că este fumatul interzis acolo. Și tânărul a răspuns destul de spășit stingând țigara cu mâna. Nu am stat până la finalul conversației.

 Mă bucur că a început să se facă ceva, nu-mi place când sunt nevoit să inspir fum de țigară ca să intru la metrou. Nu trebuie să fie neapărat afișat semnul de "fumatul interzis". Dacă este spațiu public închis  atunci nu se fumează, conform legii și bunului simț.Dacă v-a plăcut articolul, daţi vă rog un share :

2 comentarii:

Corneliu spunea...

Eu am surprins un angajat metrorex care fuma in cabina de supraveghere a taxatoarelor saptamana trecuta. Am trimis mail la Metrorex, indicand si numele respectivului, nu am primit nici un raspuns.

Mada V spunea...

Vei primi, mie mi-au raspuns f frumos cand le-am scris de curand ca speram sa gasesc macar la ei pe site altceva dincolo de harta fixa cu magistralele, ceva gen statia cutare e la intersectia strazii X cu Y, nu un punct pe harta, ambiguu...
S-au oferit sa imi dea si un tricou cu aceasta harta :P (de parca asta ma ajuta sa aflu unde-s statiile efectiv, da' na, poate-poate!)