Semnați pentru Monica Macovei!


Dacă o să iasă președinte cineva pe care îl detești, o să te întreb: tu ce-ai făcut pentru a-l susține pe unul mai bun? Susține pe oricine consideri tu că este mai bun, dar fă și ceva pentru asta. O societate civilizată necesită un pic de efort, nu o primești cadou!


Pentru cei care doresc reducerea hoției și corupției în România:


Photo
Anticorupția TREBUIE să fie în dezbaterile pentru prezidențiale. Persoana cu cea mai multă legitimitate pentru a pune în discuție anticorupția este Monica Macovei. Ceilalți candidați vor fi forțați să se pronunțe și ei.

Primul pas este ca Monica Macovei să strângă 200,000 de semnături pentru a intra pe lista de candidați. Dar ea nu are partid să strângă semnături, se bazează pe voluntari. Eu am semnat deja pentru candidatură.

Dacă dorești să participi și tu, poți să descarci un formular de pe site și să strângi semnături. Semnăturile se pot trimite prin poștă sau se pot duce personal la adresa indicată. Poți și contacta organizatorii din link-ul de mai jos.

Formular semnături: http://macoveipresedinte.ro/voluntariat/



P.S. Poate din rațiuni strategice vom fi nevoiți să votăm pe altcineva, chiar din turul întâi. De exemplu dacă PSD introduce un candidat gen Dan Diaconescu care să aibe șanse să intre în turul doi alături de Ponta, pe modelul Iliescu/Vadim. Chiar și așa, campania asta pentru prezidențiale are nevoie de Monica Macovei, pentru sănătatea democrației și a discursului politic din România! Monica Macovei merită să-i fie recunoscute meritele și aici local, căci în afară de întâmplă deja: europenii votează legile anticorupție inițiate de ea în Parlamentul European. Vezi și premiul primit: