Facebook

2012-04-17

Cu mașina prin sectorul lui Vanghelie


Cu mașina prin sectorul lui Marian Vanghelie De ani de zile strada pe care ajung acasă arată ca după bombardament. Se spune că cineva a sesizat primăria și i s-a spus că strada figurează proaspăt asfaltată. Este vorba de strada Garoafei, la intersecția cu Sos. Alexandria, zona Piața Rahovei. Vedeți mai jos cum face mașina prin zonele cele mai ... puțin accidentate. Adâncimea gropilor este ușor mascată de apă, dar gropile sunt suficient de adânci pentru a fi folosite uneori ca și culcuș de câtre câini.
Mai vrea cumva să fie reales ?Dacă v-a plăcut articolul, daţi vă rog un share :

14 comentarii:

marin spunea...

As prefera sa va plimbati cu masina si pe sutele de strazi care au fost asfaltate de vanghelie (si care nu vazusera asfalt niciodata) Sunt de acord ca strada dvs nu este rezolvata dar in ferentari acolo unde locuiesc eu nu cred sa fi ramas vreo strada neasfaltata. cu respect Marin!

Anonim spunea...

io cred ca din cauza masinii vezi asa mari gropile :)) daca erai intr-un SUV fac pariu ca era alta experienta :))

Mihai Voicu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai Voicu spunea...

@Marin : Eu nu cred să mai fie în alt sector o stradă în acest hal de mai mulți ani. Când au început asfaltările în sectorul 5 deja celelalte sectoare erau mult înainte. Înainte de alegeri s-au sistat lucrările pentru ca oamenii să fie "motivați" să aleagă "continuitatea". Și în general sectorul 5 pare să fie în urmă mereu, inclusiv la deszăpezire.

Rămâne întrebare, cu strada asta ce a avut de a ignorat-o atâția ani ? Am găsit câteva sesizări online:
2005,
2010,
2010

Dacă tot ești cititorul meu fidel ;) , poate poți afla mai direct răspunsul.
Merci.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

http://www.catalinstochita.blogspot.com/2012/05/cetatenii-din-cotroceni-si-panduri-sunt.html

Anonim spunea...

Nu va inteleg demersul tardiv .
Pot sa va spun eu " ce are " strada si motivul pt care a fost lasata ultima . Pe strada Garoafei se afla un mare apeduct si o traversare a canalului colector + cablurile de energie ...totul pe o latime mica si cu casele in " buza " strazii . Deoarece firmele romanesti nu s-au priceput sa faca o lucrare de canalizare in asa conditii , s-a apelat la o firma din Ungaria care a sapat cu scutul , ca la metrou , pt introducerea canalizarii . Nu intru in amanunte dar gasesti informatii " pe net " . Acum lucrarea este gata si se asteapta asfaltarea .
Si eu sint interesat sa scapam de mizeria de pe Garoafei deoarece tot pamintul il cara masinile pe strazile noastre ....

Mihai Voicu spunea...

M-aș bucura să se rezolve într-un final. Totuși au trecut foarte mulți ani și chiar mandate în care nu s-a făcut nici măcar o plombare temporară.

Mihai Voicu spunea...

Unde "pe net" ? Nu găsesc...

Mircea spunea...

O veste buna ! A inceput lucrarea de asfaltare pe strada Garoafei deci orice alte discutii sint acum tardive . Sper ca am pus bine numele !

Mada V (Mx) spunea...

Io-s curioasa si cat vor dura, dar deh, asa-s eu, mereu Giga-contra... :D

Anonim spunea...

http://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=24&t=1196&start=98

Mihai Voicu spunea...

Interesant, dar ... de la mine nu se mai vede nicio mișcare pe Garoafei, iar cu mașina mi-e teamă să mă duc prea departe pe stradă

wallpaper spunea...

Bine ca a renovat blocurile din Zabrauti :))